Rosalie van Rheenen

Ik voelde dat ik in een uitzichtloze situatie zat. Ik kon niet langer doorgaan. Ik zat gevangen in een baan die ik niet wilde maar dacht wel nodig te hebben. Het gaf me een leeg gevoel. Ik kreeg een e-mail van Gerlinde via een vriendin doorgestuurd en die sprak me enorm aan. Ik heb contact met haar opgenomen en de 1-op-1 training gevolgd. De dag was intensief maar voelde niet als hard werken. Ik kreeg er direct een positief gevoel van, meer energie en het gevoel weer iets waard te zijn. Hierdoor heb ik nu een duidelijk doel voor ogen. En ik weet nu dat je door kleine stapjes te nemen bij je doel komt. En ik merkte dat het helpt om over je plannen te praten in plaats van voor jezelf te houden. Het was de investering zeker waard.

Denise van Rossum

Ik heb besloten om mijn contract bij mijn vorige werkgever niet te laten verlengen. Dat was niet waar ik van uitging bij de start van de baan, maar nog langer tegen mijn zin daar blijven en niet in mijn kracht kunnen werken, kostte me teveel energie. Het klopt precies wat Gerlinde zegt: Zodra je kiest voor de minder makkelijke weg (maar de weg die je eigenlijk wel wilt) groeit je zelfvertrouwen en ervaar je weer wat je echt leuk vindt. Het helpt als iemand motiveert eerlijk naar jezelf te kijken en uitzoeken wat je echt wilt. Ik voel me 100 kg lichter nu ik niet meer in een negatieve werksetting zit, die mij aan mezelf deed twijfelen. Gelukkig zit ik nu in een leuke werkomgeving waar ik helemaal mijzelf kan zijn met alle voordelen van een baan die ik zoek.

Maaike de Groot

Ik liep de laatste tijd zo achter de feiten aan, zowel op werk als thuis. Het liep gewoon niet lekker. Dus heb ik -wel met pijn in mijn hart- na 13 jaar mijn baan opgezegd bij mijn vorige werkgever. En werd hierin mede door Gerlinde geïnspireerd om te doen wat je wilt: meer quality time thuis (en niet alleen tijdens de feestdagen). Ik heb een andere baan gevonden bij een communicatiebureau. Daar hangt zo'n positieve vibe in het bedrijf. Ik kijk er nu al naar uit.

Start direct

Ga doen wat je wilt met deze simpele stappen-methode

Krijg A4 simpele stappen methode

En behaal jouw doelen binnen 1 uur per week