Hoi, ik ben Gerlinde

en help mensen die ideeën hebben hoe ze iets anders willen gaan doen maar niet weten hoe ze dat aan moeten pakken.

 Zo vaak merk ik dat mensen er tegenaan lopen dat ze eigenlijk iets anders willen, maar het ze niet lukt om daar te komen of er überhaupt niet aan beginnen. En als ik ze dan over hun plannen hoor vertellen, straalt het enthousiasme er vanaf. Om na verloop van tijd te zeggen dat ze dat wel een keertje doen als de kinderen groter zijn of als ze écht weer de tijd hebben. En dat vind ik dan zo zonde. Omdat hun ideeën echt zullen bijdragen aan een mooiere wereld en het geluk van anderen.  Ik wil laten zien dat het wel kan en help ze in mijn trainingen doelgericht hun plannen te verwezenlijken.

droogvallen wadden

Getrouwd met Michiel en we zijn ouders van Valerie & Hidde. We wonen sinds een paar jaar in Loosdrecht waar we het erg naar ons zin hebben. En we houden van watersporten. 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in levensverhalen, waar wilden ze naartoe en hoe hebben ze dat aangepakt. En waarom mensen doen wat ze doen en of ze dat écht gelukkiger maakt of dat het ze gelukkiger doet lijken. Ik hou van alles wat echt is. Zo authentiek mogelijk. Het liefste hoor en geloof ik ook de echte sprookjes. Dat uiteindelijk alles goedkomt en dat alles klopt. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Foto Anne Hoogendam

Ik lees veel boeken over persoonlijke ontwikkeling. En haal inspiratie uit gesprekken, vooral die lange gesprekken tot diep in de nacht.  

1 keer per jaar ga ik ‘met mezelf’, zonder gezin, er wat langer tussenuit. 

Een jaar of 10 geleden ben ik met een vriendin gestart met golfsurfen. Ik blijf altijd een beginner, maar vind het zo superleuk om te doen. Op elke (vakantie) locatie waar gesurft wordt, ben ik erbij.

Ik geloof dat als iedereen de ruimte krijgt en neemt om te doen wat hij of zij wilt, alles daar beter van wordt.

Kennismaken?

Plan een afspraak in mijn agenda

Laden...

Of gelijk aan de slag?

Download dit A4 en behaal binnen een uur per week je doelen

Krijg A4 met 3-stappen methode