Tijd voor meer voortgang, jouw podium (en wijn)

Je bent tussen de 1 – 5  jaar ondernemer.
Je wilt verder groeien en merkt dat je daarbij houvast en structuur kunt gebruiken.
Bent zover dat je ook je podium kunt pakken en jouw omzet kan beter.

Je bent enorm toe aan

En vastberaden om door te pakken? Dan is dit jouw kans!

Bij ons geen loze beloftes over onrealistisch hoge omzetten binnen korte tijd of groei door alleen maar te manifesteren.Maar focussen op het realiseren van jouw (omzet)doel door onze  nuchtere resultaatgerichte behapbare coaching.

Wij, Gerlinde & Glancy, willen dit graag met en voor je doen:

1. De kick-off

4 daagse-businessretreat met max. 8 gelijkgestemden hard werken in combinatie met relaxen, lekker eten, lachen, filosoferen, wandelen, haardvuur en wijn (dat laatste niet de hele dag).
Je gaat naar huis met een heldere strategie op 1 A4, een concrete en haalbare planning & je bent klaar gestoomd voor het podium. Jouw presentatie in 6 slides staat namelijk als een huis. Dit kan een kennismakings-pitch, workshop of keynote zijn, net wat jij wilt. En een fotografe komt langs om je van je beste kant shots van je te maken. 

2. Coaching

Wij geloven dat de implementatie, dus het uitvoeren van je plannen, het belangrijkste  is voor persoonlijke en zakelijke vooruitgang. Daarom krijg je aansluitend aan de kick-of, 3 maanden 1-op-1- coaching zodat je ook echt jouw doel haalt.
Dit is niet voor pieperds: we sturen aan op focus en concrete winstgevende acties, met een liefdevolle schop onder je kont indien nodig!
Resultaat:
– Realistische omzet die jij jezelf als doel hebt gesteld,
– Overzicht en inzicht welke stappen je gaat ondernemen (onze ervaring bij klanten is dat dit veel rust geeft)
– Focus op de juiste stappen zetten

3. Een podium

Jij krijgt tijdens dit traject 2x een echt podium.

 1x een podium voor jouw generale repetitie (met de groep); wij regelen de locatie, jij 10 personen die komen kijken, luisteren en vooral applaudiseren (dus dat is al snel voor minimaal 60 mensen)

 1 x een podium om jezelf te laten zien (regelen wij voor je) voor jouw doelgroep
Jij gaat nog een keer shinen op dat podium!

4. De after-party

We sluiten af met een terugkom successen vier dag, om samen met de andere deelnemers van de retreat je successen te vieren.

Nuttige info

Kick-off: ma 4 november 17.00 uur t/m do 7 november 16.00 uur

Locatie: De Cottage in Soestduinen

Je beschikt over een eigen slaapkamer!

3 maanden 1-op-1 coaching: 1 keer per 2 weken een coachsessie via skype/live

Kort samengevat & investering

– 4 daagse kick-of inclusief overnachtingen, (culinaire) verwennerij,  ontspanning, algehele verzorging (en wijn)

– 3 maanden 1 op 1 coaching 

– 2 podia om te performen

– Terugkom successen vier dag

– Mooie foto’s (zowel alleen van jou als dat je voor de groep staat) die je vrij kunt gebruiken

Nu als eenmalige pilot € 3.500 excl. BTW (de volgende editie wordt € 4.000) En het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Glancy & Gerlinde

Wij ontmoetten elkaar voor het eerst bij een event van The Goaldiggers Club waar we coachten tijdens de speedcoach sessies. Het was liefde op het eerste gezicht (-;

Samen zijn wij goed voor 20 jaar ondernemerservaring en al vele vrouwen geholpen om met focus hun business en persoonlijke groei neer te zetten. 

Gerlinde is een kei in vertalen van grote plannen in kleine stappen en gidst je door de chaos van keuzes en ideeën. 

Glancy is van de liefdevolle (soms confronterende) schop onder je kont en weet je als geen ander in de juiste actiestand te zetten en je doel te behalen.

Dat zijn wij. Verder zijn wij er heel gewoon onder gebleven en nemen we onszelf niet al te serieus. Wel onze business want dat doen we allebei met veel liefde, passie en resultaatgerichtheid. Dit blijkt ook uit de resultaten die onze klanten boeken, check een aantal reviews hieronder of op deze of Glancy’s pagina.

Onderneemsters over Glancy

Glancy is naast een leuk, warm en betrokken mens ook heel helder, praktisch en doortastend als coach. Ze brengt mij steeds weer terug bij de essentie van wat op dat moment nodig is. Ze helpt grote dromen concreet te vertalen in realistische en praktische stappen en zorgt ervoor dat deze stappen ook daadwerkelijk gezet worden. Glancy is heel eerlijk en spiegelend, wat erg fijn is. Bij mij zorgde dat ervoor dat ik veel doelgerichter ben gaan denken, durf te staan voor mijn idealen en daar ook krachtige keuzes in heb kunnen maken.

Glancy is zeer betrokken bij het resultaat, viert successen met je mee en bij tegenvallers (leermomenten :)) denkt ze mee waar nieuwe mogelijkheden liggen. Glancy, ik ben enorm blij dat je op mijn pad mijn kwam!

Annemarie Bosman

Ik ben zó blij dat ik besloot aan de slag te gaan met Glancy! Zij haalt het beste in mij naar boven, viert met me mee als ik successen behaal, en is er ook voor me als het even niet zo lekker gaat en ik een peptalk nodig heb. Dank je Glancy – je bent goud waard!

Dorien Blaauw

Onderneemsters over Gerlinde

Het was een absoluut plezier om met Gerlinde te werken. Ze houdt me gemotiveerd en on track, zodat ik mijn doelen niet uit ogen verlies tijdens het afwerken van de dagelijkse klusjes. Deze vier maanden waren erg effectief en ik heb veel bereikt dankzij de begeleiding van Gerlinde.

Theresa Jentzsch

Gerlinde, je bent niet alleen een fantastische coach, maar tegelijkertijd ook een navigator in de chaos, een sparringspartner in het veld en cheerleader langs de zijkant. Bedankt voor je betrokkenheid, je enthousiasme en je taakgerichte aanpak. Het was een feestje om samen met jou te mogen bouwen aan mijn business!

Emma Bauling

Sluit Menu